Raskausajan valokuvaus

Satumaisia kuvia raskausajastasi luononläiheisessä ympäristössä Raaseporissa ja Uudellamaalla

Ota tämä erityinen aika talteen

Raskaus on ainutlaatuinen aika elämässäsi joka tuottaa erilaisia tunnemyrskyjä kehossasi. Valokuvausheltkellä pyritään tarttumaan kiinni tämän hetken rakkauden, kiitollisuuden, odottamisen tunteeseen sekä ehkä jopa pienen jännityksen tunteeseen kauniiseen kuvaan jonka kautta voi muistella tätä aikaa.

Minulta voit odottaa lämpimiä ja sydämellisiä kuvia joita on valokuvattu ja muokattu suurella huomaavaisuudella. Minä käytän paljon aikaa löytääkseni kauniimmat vaatteet sekä parhaimmat paikat valokuvaukseen että saataisiin yhdessä taianomainen valokuvaushetki yhdessä.

Minä otan vastaan varauksia ympäri vuoden ja sopeutan valokuvauspaikan  vuodenjan mukaan.

Sinun aikasi loistaa

Jokainen äiti ja raskaana oleva ansaitsee hetken jolloin kaikki kohdistuu häneen ja tulevaan perheenjäseneen. Valokuvaushetki on vain sinun ja teen kaikkeni että tuntisit itsesi kauniiksi, arvostetuksi ja että olosi olisi mukava.

Valokuvauksen aikana käytämme helppoja ja luonnollisia poseerauksia. Minä ohjaan sinua jotta saamme sinut ja vauvamahaasi esiin kauniimmalla tavalla.

Tarkoitus on että juuri sinun kokemus kuvauksesta olisi unohtumaton ja että saat kauniin muiston hetkestä.

Huolella valitut valokuvauspaikat

Isolla rakkaudella luontoon ja erityisesti metsään valitsen huolella kauniimmat paikat juuri sinun kuvaukseen. Sopeudutaan siihen mitä vuodenajalla on tarjottavana ja käytämme sitä hyödyksemme saamaan taianomaisia kuivia yhdessä.

Jokaisella vuodenajalla on oma viehätysvoimansa ja otan kuvat ulkona vuoden ympäri. Kotiseutuni Karjaan läheisyydellä minulla on montaa kaunista valokuvauspaikkaa jotka sopivat eri vuodenaikoihin mutta saa myös tulla omilla toivomuksilla.

Sitä pientä ekstraa

Kun varaat ajan valokuvaukseen minulle hintaan sisältyy kauniiden mekkojen lainaaminen jotka korostavat kauniisti pyöreetä vatsaa. Minun puvustossa löytyy yli 50 pukua ja asusteita jotka sopivat moneen eri kokoon. Jos suosit arkisemman tyylin niin löytyy myös yksinkertaisempia mekkoja ja kudottuja vaatteita. Tässä voit tutustua valikoimaani.

Jos valitset minun puvustoani saat rauhassa tutustua vaatteisiin ja asusteisiin samalla kuin nautitaan pikkupurtavasta ennen kuin valokuvaus aloitetaan. Tarvittaessa voin myös tarjota hiusten styaamista.

Kuin kirsikka kakun päälle (tai hattara Linnanmäellä, näin minun vanha opettaja lukiossa olisi sanonut) voit myös lisätä kauniin kukkakimpun tai kranssin kuvaukseen. Otamme kuvia kukkien kanssa sekä ilman ja kuvauksen jälkeen saat kukat kotiin vietäviksi muistoksi sekä pienen varauslahjan.

Kuka minä olen?

Kuka löytyy kameran takaa? 

Nimeni on Emilia mutta minua kutsutaan yleensä Miiloksi. Karjaalta, kissaihminen ja aika hauska kun laitan sen puolen itsestäni esiin.

Asun maaseudulla meidän 150 vuotta vanhalla perhetilalla, olen partiolainen ja viihdyn metsässä, siksi otan myös mielelläni kuvat ulkona luonnossa.

Minulla on lapsia joten tiedän miten tärkeätä on raskauden aikana tuntea itsensä erikoiseksi ja huomioiduksi. Sen elämyksen/kokemuksen haluan sinulle antaa.

Tiedän myös miten vaikeata voi olla super hienojen kuvien saaminen peilin kautta tai juoksemalla kameran ja kuvauspaikan välillä vatsan kanssa. Anna minun hoitaa homman puolestasi.

emilia nyberg
Asiakkaiden sanat

"Kuvista jäävät muistot säilyvät kanssamme ikuisesti"

Emilia oli järjestänyt minulle ja ystävilleni ihanan päivän raskauskuvausten parissa. Päivä sisälsi kauniita kuvausvaatteita, suklaata, mansikoita, kuohuvaa, kukkia ja paljon naurua! Haastavasta säästä huolimatta Emilia sai kuvattua meitä myös ulkona metsässä, jonka ansiosta saimme muistoksi kuvauspäivästä kauniita kuvia sekä luonnosta, että sisätiloissa. Kuvista jäävät muistot säilyvät kanssamme ikuisesti, muistuttaen tuosta päivästä, tästä raskaudesta ja meidän ystävyydestämme. Kiitos siis Emilia!

– Sole

Asiakkaiden sanat

"Hyvä ja rento tunnelma"

Kuvauksissa hyvä ja rento tunnelma. Emilialla paljon hyviä ideoita kuvauspaikkojen valintaan ja hyvin ajoitettu kuvausaika valon kannalta. Paljon valinnanvaraa mekoissa sekä kaunis seppele jonka sai mukaan muistoksi. Nopeasti sain vastausta viesteihin ja kuvagallerian tiedot sai parin päivän sisällä kuvauksista.

– Nelli

Kysymyksiä & vastauksia

Kysymyksiä & vastauksia

Suosittelen ottamaan yhteyttä hyvissä ajoin, pystyn ottamaan vastaan vain rajoitetun määrän varauksia kuukaudessa. Valokuvaus suoritetaan viikkoina 25-35 välissä, tarkempi ajankohta riippuu paljon sinun omasta voinnistasi ja milloin vatsa on ihanan pyöreä jotta se erottuu hyvin kuvista.

Kun päivämäärä on sovittu lähetän sinulle 220€ laskun kuvausmaksusta. Tämä maksu turvaa päivämäärän eikä makseta takaisin jos peruut valokuvauksen. Laskua voidaan maksaa kahdessa erässä jos niin toivot.

Ensisijaisesti kuvataan raaseporin kauniissa maisemassa mutta voin myös kuvata muilla paikkakunnilla. Valokuvaus toisella paikkakunnalla tarkoittaa lisämaksu matkakuluista. 

Minulla on ihania maisemia Karjaalla missä voidaan kuvata mutta otan myös vastaan sinun omia ideoita.

Otan aina valokuvia ulkona joten huonon sään vuoksi voidaan siirtää kuvauksia toiseen päivään. Jos toivot voidaan ulkokuvauksien lisäksi valokuvata myös sisällä mutta suosin aina ulkona kuvaamista.

Hintaan sisältyy konsultointi missä yhdessä suunnitellaan ympäristöä ja kuvauksien ajankohtaa. Kuvauspäivänä kuuluu noin 30 minuuttia vaatteiden valikoimiseen ja kokeiluun sekä noin 60 minuuttia kuvausaikaa. Voit lainata enintään 4 asua/kokonaisuutta minun vaatevalikoimastani. Kuvaus on myös ihana hetki, jossa saat tuntea itsesi kauniimaksi itseksesi. Kuvauksien jälkeen saat mukanasi pienen lahjan.

Kuvauksien jälkeen saat digitaalisen gallerian mistä voit valita mieluisimmat kuvat itsellesi. Kaikki valintagalleriassa olevat kuvat toimitetaan täysin muokattuna kuvatyylini mukaan. Kuvat ostetaan kappalehinnalla 45€ tai kuvapakettien mukaan.

Hintaan sisältyy 24% arvonlisävero.

Olen sijoittanut laajaan valikoimaan vaatteita raskauskuvauksia ajatellen mistä vapaasti saa valita mieluisimmat. Valikoimassa on noin 50 eri kokonaisuutta. Minulla on kaikkea satumaisista mekoista pitkillä laahuksilla yksinkertaisempiin, boheemisiin mekkoihin.

Mekot ovat venyäviä ja sopivan sen vuoksi monelle eri kokoiselle sekä voidaan säädellä neuloilla tarpeen mukaan. Omia vaatteita saa haluttaessa myös käyttää.

Voin antaa vinkkejä siitä mitä alusvaatteita ja minkälaisia kenkiä kannattaa laittaa päälle.

Koska kuvaamme ulkona on tärkeätä että on hyvä sää ja valo. Tämän takia varaamme aina kaksi päivämäärää että voidaan vaihtaa päivää jos tarvitsemme. Jos ulkona on kylmää varaudutaan lämpimillä vilteillä sekä lämpimällä juomalla joilla voimme välillä lämmitellä. Minulla on myös lämpöpusseja joita voidaan pitää käsissä tai laittaa vaatteiden sisälle joilla pidetään lämpö yllä.

Päähenkilö näissä kuvauksissa olet sinä, tuleva äiti, mutta voidaan myös ottaa mukaan kumppanisi jos niin toivot.

Kuvauksien loppupuolella voidaan myös ottaa mukaan lapsia tai kotieläimiä, en kuitenkaan suosittele heidän olevan mukana koko valokuvausaikana.

Asiakkaiden sanat

"Hän todella panostaa asiakaslähtöisyyteen"

Emilia luo rennon ja hauskan ilmapiirin jossa kuvattavalla on alusta asti mukava olla. Hän todella panostaa asiakaslähtöisyyteen ja saa sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi. Kuvien laatu sekä Emilian tapa käsittellä kuvat jälkeenpäin on ensiluokkaista! Erittäin tarkka ja laadukas jälki todella näkyy lopputuloksissa.

– Paula

Asiakkaiden sanat

"Nautin todella jokaisesta hetkestä"

Kuvaukset olivat ihanat. Puvut todella kauniita ja kuvauspaikka täydellinen. Nautin todella jokaisesta hetkestä. Nämä kuvaukset oli meille tärkeät ja Emilia toteutti ne täydellisesti.

– Reetta

Kulissien takana

Näin kaikki toimii

Yhteydenotto ja suunnittelu

Ota minuun yhteyttä varauslomakkeella ja kerro mikä on laskettu syntymäaika sekä sinun toivomukset valokuvauksia ajatellen.

Pidämme yhteyttä sähköpostitse tai puhelimen kautta, päätämme silloin ajankohdan sekä missä kuvataan, varaamme myös toisen päivämäärän varmuuden vuoksi. Saat myös tilaisuuden tutustua mekkoihin joita voit lainata.

Saat kuvauslaskun minkä pitää maksaa ennen valokuvauspäivää.

Valokuvauspäivä

Vihdoinkin valokuvauspäivä on koittanut. Tavataan studiossani missä saat kokeilla ja valita vaatteita jotka haluat käyttää kuvauksissa.

Jos suoritetaan kuvaukset toisella paikkakunnalla saat etukäteen valita vaattet mitkä sitten otan mukaan kuvauspaikkaan.

Kuvaamme valitulla paikalla, jos vuodenaika vaatii lämmitämme itsemme lämpimällä juomalla, vilteillä sekä lämpöpusseilla. Jos olet valinnut käyttää kukkia kuvauksissa saat niitä mukaan kotiin muistoksi.

Toimitus

Viimeistään 2 viikkoa kuvauksien jälkeen toimitan sinulle webgallerian, sieltä voit itse rauhassa valita kuviasi. Kun olet tehnyt valintasi toimitan kuvat sekä lopullinen lasku digitaalisessa muodossa. 

Jos on vaikeaa valita ja päätät ostaa kaikki kuvat galleriasta (noin 30-40 kuvaa) saat kuvat toimitettua usb-muistissa hienossa rasiassa.

50+

Kauniita vaatteita ja varusteita joita voit lainata valokuvauksiin.

15

Vuoden kokemus alalta

110%

magiaa!

Sinun sioituksesi

Odotuskuvaus

Sinun hintasi: 220€

KUVAPAKETIT:

5

Pieni kuvapaketti sisältää 5 digitaalista, korkearesoluutioista kuvatiedostoa, jotka toimitetaan linkin kautta. Hinta: 195 €

10

Keskikokoinen paketti sisältää 10 digitaalista, korkearesoluutioista kuvatiedostoa, jotka toimitetaan linkin kautta. Hinta: 350€

30+

Suuri kuvapaketti sisältää kaikki toimitetun valikoiman kuvat (n. 30-40). Kuvat toimitetaan linkin kautta ja kauniilla USB-tikulla postiin. Kuvat kootaan myös tunnelmalliseen diaesitykseen musiikin kera. Hinta: 495 €

VARAUSTILA:

SYYSKUU
1 VAPAA AIKA 75%
LOKAKUU
2 VAPAA AIKAA 50%
MARRASKUU
2 VAPAA AIKAA 50%
JOULUKUU
3 VAPAA AIKAA 25%

LÄHETÄ VARAUSPYYNTÖSI TÄSTÄ:​

Huomaa, että Raaseporin ulkopuolella kuvaamiseen lisätään matkakorvaus.
Tuoreesta kukkaseppeleestä tai -kimpusta lisätään hintaan 45€. Kuvauksen jälkeen saat viedä kukat kotiin mukaasi.

Odotan innolla kuulevani sinusta!