Presentkort

En personlig gåva

Vad skall man hitta på till morfar som redan har allt? Kusinen som gifter sig? Eller kanske den som går i väntans tider och önskar kunna föreviga sin graviditet? Ett presentkort för fotografering sitter sällan fel!
 

Av mig kan du köpa ett presentkort på en fotografering i sin helhet eller också välja en valfri summa och sedan får mottagaren skarva i resten. Detta brukar t.ex. uppskattas som gåva på bröllop, om du vet att brudparet har bokat mig som sin fotograf.

"Ett minne för livet"

Emilia är en sån där människa som med sin personlighet lätt får alla att känna sig bekväma. Att som familj fotas hos henne fick samtliga familjemedlemmar att känna sig avslappnade framför kameran! Stort plus också för att hon har en talang att dra till med det där lilla extra som ger fotograferingen guldkant och gör den till ett minne för livet – förutom de otroligt fina fotona förstås!   

Sandra, Sam och Saga

"Fotograferingsstunden var väldigt mysig"

Vi var lite nervösa på förhand att bli fotograferade av ett proffs, för det händer inte så ofta. Men fotograferingsstunden var väldigt mysig och Emilia fick oss att slappna av genast. Bilderna blev väldigt vackra och det var allt som allt en fin upplevelse.

Minna och Janne

Din bonus inför jul!

Du som köper ett presentkort inom december 2021 får presentkortet fint inslaget tillsammans med en förpackning lyxig choklad – redo att läggas under julgranen för att ges bort i gåva!

eXTRA LÅNG GILTIGHETSTID

Just nu har alla presentkort en extra lång giltighetstid på 1,5 år. 
Detta beror på att jag kommer vara föräldraledig under vårvinter 2022, och tar emot nya bokningar fr.o.m juni 2022. 

Så här går det till

exempelbild101.jpg

Fyll i formuläret nedan för att beställa ditt presentkort. När jag har mottagit din beställning skickar jag dig en faktura med motsvarande belopp vad presentkortet är värt. 

exempelbild6.jpg

Presentkortet postas till adressen du har angivit och om du önskar packar jag in det i ett fint paket. Nu är din gåva redo att ges vidare till mottagaren!

exempelbild9.jpg

Mottagaren är själv ansvarig att ta kontakt med mig för att boka fotograferingen innan presentkortets giltighetstid har gått ut. Det lönar sig att vara ute i god tid innan sitt tilltänkta datum, då jag endast erbjuder ett begränsat antal fotograferingar per månad. 

Välj ditt fotograferingspaket

Gravidfotograf Nyland

Gravidfotografering

En gravidfotografering är en garanterat uppskattad gåva för den blivande föräldern! Tillsammans skapar vi vackra, stämningsfulla bilder som mottagaren har glädje av och som minne av denna speciella tid för resten av livet.

Detta ingår:

PRIS: 420 €

familjefotograf nyland

Familjefotografering

När du investerar i en familjefotografering, investerar du i minnen att bevara i generationer framöver. Jag har inga begränsningar på vad som räknas som ”familj” i detta fotograferingspaket, utan det är fritt fram att ta med kusiner, morfar, bästisen eller katten. 

Detta ingår:

PRIS: 395 €

exempelbild6.jpg

Valfri summa

Det går naturligtvis också bra att ladda presentkortet med en valfri summa (från 100€ uppåt). Då kan mottagaren själv välja till vilken typ av fotografering som presentkortet används till och sedan skarva i om det inte täcker hela fotograferingssumman. 

Detta alternativ är t.ex. ett bra val om du vill sponsra ett brudpar som du vet att har bokat mig som sin bröllopsfotograf.

Beställ ditt presentkort här