Presentkort

En personlig gåva

Vad skall man hitta på till morfar som redan har allt? Kusinen som gifter sig? Eller kanske den som går i väntans tider och önskar kunna föreviga sin graviditet? Ett presentkort för fotografering sitter sällan fel!
 

Av mig kan du köpa ett presentkort på en fotografering i sin helhet eller också välja en valfri summa och sedan får mottagaren skarva i resten. Detta brukar t.ex. uppskattas som gåva på bröllop, om du vet att brudparet har bokat mig som sin fotograf.

"Ett minne för livet"

Emilia är en sån där människa som med sin personlighet lätt får alla att känna sig bekväma. Att som familj fotas hos henne fick samtliga familjemedlemmar att känna sig avslappnade framför kameran! Stort plus också för att hon har en talang att dra till med det där lilla extra som ger fotograferingen guldkant och gör den till ett minne för livet – förutom de otroligt fina fotona förstås!   

Sandra, Sam och Saga

"Fotograferingsstunden var väldigt mysig"

Vi var lite nervösa på förhand att bli fotograferade av ett proffs, för det händer inte så ofta. Men fotograferingsstunden var väldigt mysig och Emilia fick oss att slappna av genast. Bilderna blev väldigt vackra och det var allt som allt en fin upplevelse.

Minna och Janne

SPECIALERBJUDANDE INFÖR MORDAG

Att mamma skulle vara förtjänt av något litet extra året om, det vet vi ju alla. Men framför allt vid morsdag är det ju lite extra fint att visa sin uppskattning. Därför får alla som beställer ett presentkort inför morsdag en lyxig förpackning vegansk, organisk choklad från det inhemska märket Goodio (smakerna som packas ner varieras). Allt packas dessutom in i en fin presentask, som är good to go på frukostbrickan på morsdagsmorgon. Perfekt för dig som vill komma enkelt undan men garanterat få en glad mamma i huset! 

Du som önskar få paketet postat bör göra din beställning senast tisdag 9.5 kl. 13.00. Gåvopaket som kan hämtas upp i Karis kan beställas fram till fredag 12.5 kl. 16.00. 

Så här går det till

Presentkort_NybergVisuals01

Fyll i formuläret nedan för att beställa ditt presentkort. När jag har mottagit din beställning skickar jag dig en faktura med motsvarande belopp vad presentkortet är värt. 

Presentkort_NybergVisuals06

Presentkortet postas till adressen du har angivit och om du önskar packar jag in det i ett fint paket. Nu är din gåva redo att ges vidare till mottagaren!

w-DSC_3644

Mottagaren är själv ansvarig att ta kontakt med mig för att boka fotograferingen innan presentkortets giltighetstid har gått ut. Det lönar sig att vara ute i god tid innan sitt tilltänkta datum, då jag endast erbjuder ett begränsat antal fotograferingar per månad. 

valfri summa

Det går naturligtvis också bra att ladda presentkortet med en valfri summa (från 100€ uppåt). Då kan mottagaren själv välja till vilken typ av fotografering som presentkortet används till och sedan skarva i om det inte täcker hela fotograferingssumman. 

Detta alternativ är t.ex. ett bra val om du vill sponsra ett brudpar som du vet att har bokat mig som sin bröllopsfotograf.

Välj ditt fotograferingspaket

Romantisk gravidfotografering

Gravidfotografering

En gravidfotografering är en garanterat uppskattad gåva för den blivande föräldern! Tillsammans skapar vi vackra, stämningsfulla bilder som mottagaren har glädje av och som minne av denna speciella tid för resten av livet. Läs mer om gravidfotografering här.

Detta ingår:

PRIS: 220 €

fotograf karis

Familjefotografering

När du investerar i en familjefotografering, investerar du i minnen att bevara i generationer framöver. Jag har inga begränsningar på vad som räknas som ”familj” i detta fotograferingspaket, utan det är fritt fram att ta med kusiner, morfar, bästisen eller katten.  Läs mer om familjefotografering  här

Detta ingår:

PRIS: 200 €

mamaandme_raseborg

Mama & Me

En Mama & Me-fotografering är den perfekta presenten till mamman som du vill ge en liten guldkant i vardagen åt. Här skapar vi stämningsfulla bilder på mamman tillsammans med barnen där det kärleksfulla bandet mellan dem är i fokus. Läs mer om Mama & Me här

Detta ingår:

PRIS: 200 €

Beställ ditt presentkort här

Kan lämnas tomt om du väljer ett digitalt presentkort.