Personliga namntavlor

Den perfekta gåvan till dop eller namngivning

DEN PERFEKTA NAMNGIVNINGSGÅVAN

Har du fått en ny familjemedlem, fadderbarn  eller liten kompis som du letar efter den perfekta gåvan åt? Då har du kommit helt rätt!

En personlig namntavla blir en unik gåva som även är fin att spara som minne ifrån t.ex. en dopdag eller födelsedag. 

Tavlorna designas omsorgsfullt efter dina önskemål  och beställs alltid från tryck den sista varje månad. Om du önskar snabbare leverans vid en annan tidpunkt tillkommer en expressavgift (5€ upphämtning, 10€ postning). Meddela mig vid beställningen om du behöver få namntavlan med snabbare varsel.

Alla beställningar gjorda inom november levereras under vecka 49.

SKOGENS VÄNNER

Namntavlorna pryds av bilder på djur. I urvalet hittar du mysiga illustrationer på bland annat rävar, björnar, harar och andra djur som lever i skogen. Textfärgen väljer jag utgående från tonerna i tavlans motiv, men du är också välkommen att komma med egna önskemål.

Tavlorna trycks i storleken 21 x 29,7 cm på stadigt papper. Ram ingår ej i priset.

Inramning av tavlan är möjligt enligt överenskommelse för dig som kan plocka upp tavlan i Karis. Inramade tavlor postas inte. 

SYSKONRABATT

Finns det syskon i familjen som också borde få en matchande tavla? Det ordnar vi naturligtvis!

Du som beställer fler än 1 tavla får en syskonrabatt på -15% på de övriga beställningarna. Notera att beställningarna måste göras inom 12 timmar (med samma kontaktuppgifter) för att rabatten skall godkännas. 

Formuläret är just nu utformat så att man kan beställa en tavla åt gången, så vid fler beställningar – fyll i formuläret en gång till! Om du valt postning som ditt leveransalternativ så adderas denna avgift naturligtvis bara en gång fastän du beställer fler tavlor.

Syskonrabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Välj ditt motiv ur detta galleri

Beställ din egna namntavla

Du beställer din egna namntavla genom att fylla i formuläret nedan. Var noga då du fyller i barnets uppgifter så att all stavning och info blir korrekt. Om inget annat ombeds vid beställningen görs tavlan på svenska. 

Om du vill beställa mer än en tavla måste du fylla i formuläret flera gånger och skicka in. Postavgiften adderas i så fall bara för det ena köpet om du önskar postning av dina produkter. 

Vid köp av fler än en namntavla ges -15% rabatt på de övriga köpen*. Beställningarna måste göras inom 12 timmar för att mängdrabatten skall godkännas. 

PRIS: 32€

*Syskonrabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

BESTÄLL DIN NAMNTAVLA HÄR:

Fyll i om du önskar få tavlan postad till dig.
Barnets förnamn
Barnets mellannamn
Barnets födelsedatum
Barnets födelsetid, vikt och längd (enheterna skrivs på svenska om inte annat anges)
T.ex. barnets dopdag; "döpt 21.5.2003" (kan lämnas bort från tavlan om önskas)
Fyll t.ex. i om du önskar att jag använder något annat språk än svenska (skriver annars "född" och "döpt" på tavlan), eller om du har specifika färgönskemål på texten.
*från Sutarkullavägen, eller Karis centrum enligt överenskommelse.
Fyll i om du fått ett erbjudande eller rabatt.
Jag skickar aldrig ut spam, utan meddelar främst om roliga kampanjer och erbjudanden jag har på gång via denna lista.

Jag ser fram emot att höra från dig!