Minisessions

Studentfotografering i Karis 12.6.2022

På er begäran blir det minisessions för studenter igen!

Eftersom intresset visade sig vara väldigt stort, har jag bestämt mig för att åter igen erbjuda mina populära minisessions för studenter! Fotograferingen äger rum i Karis, söndagen 12.6.2022. De bokningsbara platserna finns endast i ett begränsat antal och släpps lördagen 24.4.2022 kl. 10.00.

Om fotograferingen

Dessa minisessions är perfekt för dig som tar examen i vår och vill föreviga denna viktiga milstolpe i livet med vackra bilder. Under din 20 minuter bokade tid tar vi varierande porträtt som passar fint för såväl förstoring och upphängning i ram, som till tackkort. 

Det är viktigt att du kommer i tid till fotograferingen. Anländer du för sent till din bokade tid kortas tyvärr tiden av, då jag inte har möjlighet att förlänga fotograferingen i andra änden. 

Vi fotograferar i Pumpviken, i  Karis centrum. Om det visar sig regna på den bokade dagen (12.6), flyttas fotograferingen till måndag 13.6, kvällstid. 

Detta ingår

Detta ingår i din fotografering:

  • Varierande porträtt tagna i utomhusmiljö

  • Lån av vackra blommor från en florist

  • Ett digitalt bildgalleri ur vilket ni gör ert urval.

  • 3 st högupplösta digitala bildfiler.

  • 1 st förstoring

Bokning

Du bokar din fotograferingstid via min bokningskalender, där du väljer den tid som passar dig bäst och fyller i kontaktuppgifter.

Därefter skickar jag en faktura på en bokningsavgift på 70€ och när den är betald är även din bokning bekräftad. Bokningsavgiften dras sedan av från den slutgiltiga summan som faktureras vid bildleveransen. 

Bokningsavgiften är inte återbetalbar vid avbokning senare än 48 h innan fotograferingen. Vid eventuellt avbokning kan du få ett presentkort motsvarande bokningsavgiften som du kan använda vid ett senare tillfälle. Du kan också ge din tid vidare till en vän om du önskar.

OM mig

Men vem är hon bakom kameran egentligen? Emilia heter jag, även kallad Miilo i de flesta sammanhang. Karisbo, kattperson av rang och ganska kul när jag lägger den sidan till.

Bor på landsbygden på vår 150 år gamla släktgård, är scout och vistas gärna i naturen – därför genomför jag också väldigt gärna mina fotograferingar utomhus. 

Med lång vana av porträttfotografering ser jag fram emot att föreviga just dina examensbilder!

LÅNA BLOMMOR TILL FOTOGRAFERINGEN

Som bonus under denna fotografering, kommer det finnas ett urval blommor som vi kan använda oss av vid fotograferingen. Perfekt om du inte vill gå och köpa egna blommor, eller om buketterna från själva dimissionsdagen har hunnit blomma ut. 

Det går naturligtvis bra att vi även tar bilder helt utan blommor som tillägg. 

så här går det till

bokning

Du bokar din fotograferingstid genom min bokningskalender som öppnar 24.4.2022 kl. 10.00. 

Du får en faktura med bokningsavgiften (70€) som bör vara betald innan fotograferingen. 

Om du har några frågor får du gärna höra av dig till hello@nybergvisuals.com!

fotograferingsdagen

Äntligen dags att fotografera! Vi möts upp i närheten av den vita bron som går ut till ön i Pumpviken. Närmsta parkering finns vid Pumpvikholmens parkering (korsningen av gatorna Pumpviken och Bäckgatan).

Under din 20 minuter bokade tid tar vi varierande bilder så du får ett fint urval bilder att välja mellan.

Om det visar sig att det regnar och vi inte kan fotografera den planerade dagen, är måndag 13.6 under sen eftermiddag och kväll då vi prickar in reservtid för fotografering.

leverans

Ert urvalsgalleri levereras innan midsommar. Därefter är urvalsgalleriet öppet 1 vecka, så du kan välja ut dina  bilder i lugn och ro.

Förstoringen levereras per post, medan de digitala bildfilerna skickas till dig per e-post. Om du önskar är det möjligt att köpa tilläggsbilder eller hela bildgalleriet.

din investering

STUDENTFOTOGRAFERING

DITT PRIS: 170€