Minisessions i advent

Välkommen att fotografera stämningsfulla bilder inför jul, minisessions i Karis centrum

- FULLBOKAD -

Dags för årets sista minisessions!

Eftersom intresset visade sig vara stort, har jag bestämt mig för att åter igen erbjuda mina populära minisessions inför jul! Fotograferingen äger rum i Karis, söndagen 27.11.2022 under dagtid. De bokningsbara platserna finns endast i ett begränsat antal och släpps lördagen 29.10 kl. 9.30. I din fotografering ingår digitala bildfiler men det går också fint att beställa färdigtryckta julkort som tillägg – redo att skickas iväg till släkt och vänner!

Om fotograferingen

Till årets minisessions är ni välkomna om ni vill ta julbilder eller helt enkelt bara vill uppdatera familjealbumet med fina fotografier. Årets utsmyckning av fotograferingsplatsen kommer vara stämningsfull, men neutral, så det funkar även finfint för dig som inte vill fokusera på julbilder. 

Fotograferingen passar t.ex. barnporträtt, familjebilder eller varför inte en liten gravidfotografering inomhus. Fotograferingen passar personer i alla åldrar, men jag rekommenderar att barn som minst kan sitta  med stöd (dvs är ca 6 månader gamla) för att underlätta arbetet och ge er variation i bilderna.

 

 

Detta ingår

Detta ingår i din julfotografering:

  • Fotografering i en stämningsfullt inredd inomhusmiljö. 

  • Vackra tomteluvor i linnetyg att låna för barn. Men det går såklart också bra om ni vill ta med egna. 

  • Möjlighet att låna kläder ur min lånegarderob. Hela garderoben för barn tas med på plats. Vill man låna plagg för vuxna kommer vi överens om vilka som tas med på förhand. 

  • Ett digitalt bildgalleri ur vilket ni gör ert urval.

  • 2 st högupplösta digitala bildfiler.

  • En liten överraskning till alla barn.

  • Saft, glögg och ett litet tilltugg.

Bokning

Du bokar din fotograferingstid via min bokningskalender, där du väljer den tid som passar dig bäst och fyller i kontaktuppgifter samt hur många personer som deltar i fotograferingen. 

Därefter skickar jag en faktura på en bokningsavgift på 100€ och när den är betald är även din bokning bekräftad. Bokningsavgiften dras sedan av från den slutgiltiga summan som faktureras vid bildleveransen. 

Bokningsavgiften är inte återbetalbar vid avbokning. Vid eventuellt avbokning så får du ett presentkort motsvarande bokningsavgiften som du kan använda vid ett senare tillfälle eller så kan du ge vidare din bokade plats till en vän. 

om mig

Men vem är hon bakom kameran egentligen? Emilia heter jag, även kallad Miilo i de flesta sammanhang. Karisbo, kattperson av rang och ganska kul när jag lägger den sidan till.

Bor på landsbygden på vår 150 år gamla släktgård, är scout och vistas gärna i naturen – därför genomför jag också väldigt gärna mina fotograferingar utomhus. Men just vid detta tillfälle finns även möjligheten till inomhusbilder.

Med erfarenhet av både eget barn och av att jobba med barn har jag en rad trix att ta till för att locka fram skratt och glatt humör under fotograferingen. 

Jag är en liten julnörd ut i fingerspetsarna, så räkna med mycket julstämning när ni kommer på fotografering hos mig! 

Feedback från kunder

"Vår dotter hade hur roligt som helst"

Emilia är en väldigt skicklig fotograf och vi är så nöjda med bilderna! Hon lyckades skapa en avslappnad stämning under fotograferingen och gjorde det till en rolig stund vi kommer minnas. Emilia kom med många fina idéer och initiativ, vilket resulterade i mångsidiga bilder. Ett extra plus var att Emilia var så bra med barn, vår dotter hade hur roligt som helst under fotograferingen. Tack för härliga bilder och en rolig upplevelse!

– Matilda, Kim & Iris

bra att veta

Om du bokat en barnfotografering; förbered gärna barnen på att de ska bli fotograferade! Tänk också på att komma utvilade, mätta och i god tid för att undvika onödig stress för er del. Det kommer finnas lite små ”mutor” som russin och pepparkakor, men har ni några egna knep som ni vet funkar på just era barn är det fritt fram att ta med. Med lång erfarenhet av både fotografering och av att jobba med barn, lovar jag att vi kommer hinna skapa fina bilder, trots att fotograferingstiden endast är 20 minuter! Jag har själv barn och har längs med åren lärt mig lite trix hur man vinner barnets förtroende och lockar fram leenden på bild.

Anländer ni för sent till er bokade tid kortas tyvärr tiden av, då jag inte har möjlighet att förlänga fotograferingen i andra änden. 

Fotograferingen sker i Toli i Karis på adressen: Kroggårdsvägen 29, 10300 Karis. Närmare instruktioner får ni per mejl när ni bokat. 

så här går det till

bokning

Du bokar din fotograferingstid genom min bokningskalender som öppnar 29.10 kl. 9.30. 
I formuläret fyller du i vem som skall fotograferas och berättar vilken typ av fotografering ni önskar er. 

Du får en faktura med bokningsavgiften (100€) som bör vara betald innan fotograferingen. 

Om du har några frågor får du gärna höra av dig till hello@nybergvisuals.com!

fotograferingsdagen

Äntligen dags att fotografera! Du är välkommen in i studion tidigast 5 minuter innan din bokade tid. Detta för att undvika trängsel med andra familjer som kommer för att fotograferas. Platsen kommer vara skyltad och jag mejlar er även noggrannare instruktioner hur du hittar fram.

Under er 20 minuter bokade tid tar vi varierande bilder så ni får ett fint urval bilder att välja mellan. Jag bjuder på glögg, saft och pepparkakor så värmen och stämningen hålls på topp!

leverans

Ert urvalsgalleri levereras under första veckan i december. Därefter bör ni göra ert urval senast 6.12, så de som väljer julkort som tillval hinner få dem och kan posta dem i tid. 

Julkorten levereras per post, medan de digitala bildfilerna skickas till er per e-post. Om ni önskar är det möjligt att köpa tilläggsbilder eller hela bildgalleriet.

din investering

MINISESSION I ADVENT

DITT PRIS: 140€