För leverantörer

- få bilder från bröllop du levererat tjänster till

Bilder till dina kanaler

Om brudparet du levererat en tjänst till gett dig denna länk, har du möjligheten att få några bilder till egen användning i dina kanaler. Kontakta mig via formuläret nedan och berätta om vilket bröllop du levererat dina tjänster till, så kan jag skicka dig ett par bilder.

VISA UPP DINA TJÄNSTER

Att visa upp sina tjänster är viktigt, för att nya kunder skall veta vad du erbjuder samt lockas till att köpa din tjänst. 

Från de bröllop jag fotograferar erbjuder jag upp till 3 kostnadsfria, digitala bilder som du kan använda i dina sociala medier.

Fyll i formuläret nedan och berätta om till vilket bröllop du erbjudit dina tjänster så återkommer jag med några bilder du kan använda i dina flöden på Facebook och Instagram. 

ANVÄDNINGSVILLKOR

Jag delar gärna med mig av 2-3 digitala bildfiler som visar upp tjänsten du har levererat till bröllopet. Användningsvillkoren är följande:

  • Bilderna får inte editeras eller redigeras t.ex. med filter. Bilderna får beskäras för att passa Instagrams format.
  • Bilderna får användas vid publicering på sociala medier (Instagram, Facebook) för att visa upp dina tjänster.
  • Nyberg Visuals bör tydligt anges/taggas som fotograf vid publiceringen.
  • Bilderna får inte användas i marknadsföring, annonser eller publicering i tryckprodukter utan enskild överenskommelse.
  • Bilderna får inte ges eller säljas vidare till trejde part.

TILLÄGGSBILDER

Om du önskar köpa tilläggsbilder utöver de jag levererat, kontakt mig för ett urvalsgalleri. För tilläggsbilder samt bilder som skall användas på hemsida, tryckprodukter eller annonsering tillkommer en avgift. 

OM mig

Men vem är honom fångar bilderna? Emilia heter jag, även kallad Miilo i de flesta sammanhang. Karisbo, kattperson av rang och ganska kul när jag lägger den sidan till.

Jag är en kreatör med många fjädrar i hatten, som förutom fotografi även sysslar med olika typer av visuell kommunikation samt marknadsföring. 

Om du är intresserad av att sammarbeta eller anlita mig för att skapa visuellt material till ditt företag är du varmt välkommen att höra av dig. Du hitta mer information här.

emilia nyberg

Kontakta mig:

*De kostnadsfria bilderna får endast användas vid publicering på Instagram och Facebook och Nyberg Visuals bör nämnas som fotograf. Vid användning på hemsida och annonser gäller skilda villkor som vi kommer överens om enskilt. Bilderna får inte redigeras utan bör publiceras i sin ursprungliga form.