Julfotografering

Stämningsfulla julbilder att dela med släkt och vänner

Äntligen dags för julfotografering igen!

Eftersom intresset visade sig vara väldigt stort, har jag bestämt mig för att åter igen erbjuda mina populära minisessions inför jul! Fotograferingen äger rum i Karis 19-20.11 under dagtid. De bokningsbara platserna finns endast i ett begränsat antal och släpps lördagen 30.10 kl. 10.00. I din fotografering ingår både digitala bildfiler men också färdigtryckta julkort – redo att skickas iväg till släkt och vänner!

Om julfotograferingen

En julfotografering är en fotografering speciellt inriktad till barn. Jag bygger upp en miljö i juligt tema där vi skapar mysiga bilder som ni sedan kan använda till julkort och julklappar.

Fotograferingen är upp till 20 minuter lång – perfekt för barn med myror i byxorna som kanske snabbt tappar intresset och tålamodet.

Med lång erfarenhet av både fotografering och av att jobba med barn, lovar jag att vi kommer hinna skapa fina julbilder under denna tid! Jag har själv barn och har längs med åren lärt mig lite trix hur man vinner barnets förtroende och lockar fram leenden på bild.

Fotograferingen passar barn i alla åldrar, men jag rekommenderar att barnet som minst kan sitta med stöd för att underlätta arbetet. Newbornbilder tas alltså inte under detta fotograferingstillfälle.

Bra att veta

Förbered gärna barnen på att de ska bli fotograferade! Tänk också på att komma utvilade, mätta och i god tid för att undvika onödig stress för er del. Anländer ni för sent till er bokade tid kortas tyvärr tiden av, då jag inte har möjlighet att förlänga fotograferingen i andra änden. 

Vi fotograferar hemma hos mig, en bit utanför Karis centrum på adressen Sutarkullavägen 176. 

Detta ingår i din julfotografering:

  • Fotografering av familjens barn (både enskilt och i grupp går bra) i en juligt inredd miljö. 

  • Vackra tomteluvor i linnetyg att låna. Men det går såklart också bra om ni vill ta med egna. 

  • Ett digitalt bildgalleri ur vilket ni gör ert urval.

  • 3 st högupplösta digitala bildfiler.

  • 12 st tryckta julkort.

  • En liten överraskning till alla barn.

  • Saft, glögg och ett litet tilltugg.

Bokning

Du bokar din fotograferingstid via min bokningskalender, där du väljer den tid som passar dig bäst och fyller i kontaktuppgifter samt hur många barn som deltar i fotograferingen. 

Därefter skickar jag en faktura på en bokningsavgift på 65€ och när den är betald är även din bokning bekräftad. Bokningsavgiften dras sedan av från den slutgiltiga summan som faktureras vid bildleveransen. 

Bokningsavgiften är inte återbetalbar vid avbokning. Vid eventuellt avbokning försöker vi i första hand hitta en ny tid eller så får du ett presentkort motsvarande bokningsavgiften som du kan använda vid ett senare tillfälle. 

OM mig

Men vem är hon bakom kameran egentligen? Emilia heter jag, även kallad Miilo i de flesta sammanhang. Karisbo, kattperson av rang och ganska kul när jag lägger den sidan till.

Bor på landsbygden på vår 150 år gamla släktgård, är scout och vistas gärna i naturen – därför genomför jag också väldigt gärna mina fotograferingar utomhus. Men just vid detta tillfälle finns även möjligheten till inomhusbilder.

Med erfarenhet av både eget barn och av att jobba med barn har jag en rad trix att ta till för att locka fram skratt och glatt humör under fotograferingen. 

Jag är en liten julnörd ut i fingerspetsarna, så räkna med mycket julstämning när ni kommer på fotografering hos mig! 

Feedback från kunder

"Vår dotter hade hur roligt som helst"

Emilia är en väldigt skicklig fotograf och vi är så nöjda med bilderna! Hon lyckades skapa en avslappnad stämning under fotograferingen och gjorde det till en rolig stund vi kommer minnas. Emilia kom med många fina idéer och initiativ, vilket resulterade i mångsidiga bilder. Ett extra plus var att Emilia var så bra med barn, vår dotter hade hur roligt som helst under fotograferingen. Tack för härliga bilder och en rolig upplevelse!

– Matilda, Kim & Iris

NYHET: VÄLJ OM DU FOTAS UTE ELLER INNE

Nytt för årets minisessions är att du faktiskt själv får välja om du hellre vill fotograferas inomhus eller utomhus! Det kommer alltså finnas två juliga stationer förberedda att fotograferas vid, och ni väljer på förhand vilken ni vill ha i samband med bokningen. 

Om det visar sig börja regna på de planerade dagarna flyttas utomhussessionerna automatiskt in. 

På grund av tidbegränsningen går det endast att fotograferas vid en av stationerna. Om man önskar en kombination bör en dubbelbokning av två tider efter varandra göras. 

så här går det till

bokning

Du bokar din fotograferingstid genom min bokningskalender som öppnar 30.10 kl. 10.00. 
I formuläret fyller du i hur många barn som skall fotograferas samt om ni önskar fotograferas inomhus eller utomhus. 

Du får en faktura med bokningsavgiften (65€) som bör vara betald innan fotograferingen. 

Om du har några frågor får du gärna höra av dig till hello@nybergvisuals.com!

fotograferingsdagen

Äntligen dags att fotografera! Om du har valt inomhusfotografering som ditt alternativ är du välkommen in tidigast 5 minuter innan din bokade tid. Detta för att undvika trängsel med andra familjer som kommer för att fotograferas. Vid utomhusfotografering möter jag upp er utomhus på gården.

Under er 20 minuter bokade tid tar vi varierande bilder så ni får ett fint urval bilder att välja mellan. Jag bjuder på glögg, saft och pepparkakor så värmen och stämningen hålls på topp!

leverans

Ert urvalsgalleri leveraras under vecka 47. Därefter bör ni göra ert urval senast 3.12, så ni hinner få era tryckta julkort i tid för att kunna postas och delas ut till vänner innan jul. 

Julkorten levereras per post, medan de digitala bildfilerna skickas till er per e-post. Om ni önskar är det möjligt att köpa tilläggsbilder eller hela bildgalleriet.

din investering

JULFOTOGRAFERING

DITT PRIS: 165€