Familjefotograf i Raseborg, Nyland

Bevara dina minnen för generationer framöver

Minnen för generationer

När du investerar i en familjefotografering, investerar du i minnen att bevara i generationer framöver. 

Jag vill fånga liv, skoj och kärlek i mina bilder och därför ger jag endast enkla direktiv och förslag under fotograferingens gång och låter sedan stämningen leda oss vidare. I några av bilderna ställer vi upp till “klassiska” familjeporträtt men i övrigt ligger fokus på interaktionen mellan familjemedlemmarna och spontanitet. 

Om ni letar efter en glad fotograf med barnasinnet i  behåll har ni kommit helt rätt! 

NATURLIGT, ROLIGT & BUSIGT

Vid en fotografering hos mig sätter jag stor vikt vid att alla känna att det är en rolig stund utan krystade poser och stela leenden. Jag låter barnen springa omkring och anpassar fotograferingen enligt vad som i stunden känns rätt. 

Bus, skratt och skoj är ett välkommet inslag – här skapar vi inga “perfekta” studiobilder, utan tar situationen som den kommer. 

I TRYGG HEMMAMILJÖ ELLER PÅ ETT LITET ÄVENTYR

När du bokar en familjefotografering kommer jag gärna hem till dig och fotograferar i en för barnen trygg och bekant miljö inomhus eller ute i trädgården. Om ni vill, är ni välkomna hem till min gård som är omgiven av vackra miljöer och ligger en bit utanför Karis centrum. Det går också bra att vi möter upp i ett naturområde som t.ex. en park, vandringsled eller skogsdunge. Samtidigt som vi går på en upptäcktsfärd tillsammans kan jag samla på mig de mest härliga och stämningsfulla bilderna. Det är helt enkelt lite upp till er – jag är med på det mesta! 

KOMBINERA MED FÖDELSEDAG & FEST

Det går fint att kombinera familjefotograferingen med födelsedagsporträtt för någon i familjen eller någon typ av firande, exempelvis konfirmation. Samma paketpris och -tid gäller oavsett hurdant upplägg du önskar på fotograferingen. Det går alltid bra att köpa till bilder utöver de som ingår i paketet i efterhand. 

OM mig

Men vem är hon bakom kameran egentligen? Emilia heter jag, även kallad Miilo i de flesta sammanhang. Karisbo, kattperson av rang och ganska kul när jag lägger den sidan till.

Bor på landsbygden på vår 150 år gamla släktgård, är scout och vistas gärna i naturen – därför genomför jag också väldigt gärna mina fotograferingar utomhus.

Med erfarenhet av både eget barn och av att jobba med barn har jag en rad trix att ta till för att locka fram skratt och glatt humör under fotograferingen. 

Som personen som själv ofta står bakom kameran och förevigar familjen, förstår jag vikten av att även ge sig själv tillfällen där alla får vara med på bild (ja, även du som läser detta som antagligen är den som planerar, fixar och kanske fotograferar vardagsbilder i familjen!). 

Jag ser fram emot att skapa vackra minnen tillsammans med er!

Emilia Nyberg
Feedback från kunder

"En rolig stund vi kommer minnas"

“Emilia är en väldigt skicklig fotograf och vi är så nöjda med bilderna! Hon lyckades skapa en avslappnad stämning under fotograferingen och gjorde det till en rolig stund vi kommer minnas.

Emilia kom med många fina idéer och initiativ, vilket resulterade i mångsidiga bilder. Ett extra plus var att Emilia var så bra med barn, vår dotter hade hur roligt som helst under fotograferingen. Tack för härliga bilder och en rolig upplevelse!”

– Matilda, Kim & Iris

Feedback från kunder

"Direkt en avslappnad stämning"

Vi har varit på gravid-, familje-, och Mama & Me-fotografering hos Emilia och är mer än nöjda med upplevelsen. Varje cent är välspenderad och värt det!

Emilia lyckas direkt få en avslappnad stämning och pressen faller från axlarna. Har man inga egna tankar eller önskemål så har hon många roliga ideer. Extra plus för att barnen gillar henne och hon får dem att busa och skratta samt den vackra och supermångsidiga miljön kring Nyberg Visuals kontor, var vi varit på fotografering.

– Eva med familj

Feedback från kunder

"Ett minne för livet"

“Emilia är en sån där människa som med sin personlighet lätt får alla att känna sig bekväma. Att som familj fotas hos henne fick samtliga familjemedlemmar att känna sig avslappnade framför kameran! Stort plus också för att hon har en talang att dra till med det där lilla extra som ger fotograferingen guldkant och gör den till ett minne för livet – förutom de otroligt fina fotona förstås!”

– Sandra, Sam & Saga

FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

Jag rekommenderar dig att höra av dig i god tid, eftersom jag endast tar emot ett begränsat antal fotograferingar per månad. Du skickar in din bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret längst ner på denna sida.

Efter att vi spikat ditt datum skickar jag dig en faktura med en fotograferingsavgift på 200€. Avgiften säkrar ditt datum i min kalender och vid eventuell avbokning senast 2 veckor innan den planerade fotograferingsdagen betalas 50% av priset tillbaka. Vid senare avbokning återbetalas inte avgiften, men man får möjligheten att lösa in ett presentkort med motsvarande summa som är i kraft 6 månader. Det mellanstora (10 bilder) och stora (alla bilder) bildpaketet kan betalas i 2 rater om du önskar det.

Jag utgår från Raseborgsområdet men kan även ta mig till annan ort. För fotografering på annan plats än min  gård Sutarkulla, strax utanför Karis, tillkommer en avgift för resor och transport.

 

 

Vid en familjefotografering kommer jag gärna hem till dig för att barnen skall känna sig trygga och bekanta med miljön. Det går också fint att vi möts upp i t.ex en park eller annat naturområde. 

 

 

Som tidigare nämnt, erbjuder jag även möjligheten att komma hem till min egen gård där det finns gott om utrymme och skogar att springa av sig för dem med mycket spring i benen. 

Visst kan det vara kul att klä upp sig lite grann när man väl bokat en familjefotografering, men huvudsaken är definitivt att ni känner er bekväma! Barn med skor som klämmer eller tröjor som sticks är aningen svårare att muta än de som fått välja en mjuk favorittröja. 

Dock rekommenderar jag er att välja kläder utan spretiga mönster och stora tryck. Det enkla och mer avskalade gör sig oftast bäst på bild, så den här gången lämnar vi kanske hawaiiskjortan och frozenklänningen hemma, okej? 

Till er hjälp och för inspiration har jag samlat ihop denna inspirationsmapp, där ni förhoppningsvis kan få lite idéer om hur ni kan kombinera färger och klädesplagg inför fotograferingen. 

Om vi specifikt har bestämt oss för att fotografera utomhus reserveras även en reservdag ifall vädret skulle vara väldigt dåligt på den planerade dagen. 

Jag kan även komma hem till er och genomföra fotograferingen inomhus.

Jag har inga begränsningar på vad som räknas som “familj” i detta fotograferingspaket, utan det är fritt fram att ta med kusiner, morfar, bästisen eller katten. Huvudsaken är att konstellationen känns rätt för er! 

så här går det till

kontakt & planering

Kontakta mig via bokningsformuläret och berätta om  dina önskemål för fotograferingen.

Vi hörs via e-post eller telefon och bestämmer plats och tid för fotograferingen. Om fotograferingen skall ske utomhus reserverar även ett reservdatum ifall vädret skulle vara dåligt på den planerade dagen. 

Du får en faktura med fotograferingsavgiften som bör vara betald innan fotograferingen.

fotograferingsdagen

Äntligen dags att fotografera! Vi ses på bestämd plats där jag reserverat upp till 1 timme fotograferingstid. Med små barn kan en del av tiden gå åt till små pauser för t.ex. matning, medan lite större barn kan behöva små spring- och buspauser mellan varven. Oroa dig inte, det hör till – och vi kommer ändå ha gott om tid att föreviga fina bilder på er tillsammans!

leverans

Ungefär 2 veckor efter vår fotografering levererar jag ett webbgalleri, ur vilket ni i lugn och ro väljer ut era bilder. När ni gjort ert val levereras bilderna och den slutliga fakturan i digitalt format.

De som väljer att köpa hela bildgalleriet (ca 30-40 bilder) får bilderna levererade på ett usb-minne i en vacker ask. 

din investering

FAMILJEFOTOGRAFERING

DITT PRIS: 200€

BILDPAKET:

5

Det lilla bildpaketet innehåller 5 digitala, högupplösta bildfiler som levereras via en länk.

Pris: 195€

10

Det mellanstora paketet innehåller 10 digitala, högupplösta bildfiler som levereras via en länk.

Pris: 350€

30+

Det stora bildpaketet innehåller alla bilder i det levererade urvalsgalleriet (ca 30-40 st). Bilderna levereras via en länk samt på ett vackert usb-minne hem på posten. Bilderna sammanställs även i ett stämningsfullt bildspel med musik.

Pris: 495€

LEDIGA TIDER:

TILLGÄNGLIGA TIDER NOVEMBER
0 tider kvar 100%
TILLGÄNGLIGA TIDER DECEMBER
0 TIDER KVAR 100%
TILLGÄNGLIGA TIDER JANUARI
1 TID kvar 75%
TILLGÄNGLIGA TIDER FEBRUARI
2 TIDER KVAR 50%

SKICKA DIN BOKNINGSFÖRFRÅGAN HÄR:

Jag ser fram emot att höra från dig!