FÖRETAGSFOTOGRAFERING
i Raseborg, Finland

LYFT DITT FÖRETAG TILL NÄSTA NIVÅ

Text i all ära, men i dagens läge gäller det att visa upp även en stark visuell sida för att sticka ut ur bruset av konkurrenter. Syns man inte, finns man inte. För att slå igenom krävs bildmaterial av hög kvalité som är genomtänkt och bra.

Med lång erfarenhet av fotografering, men även marknadsföring hjälper jag er att skapa just de bilder ert företag behöver för att nå nästa nivå. 

Jag fotograferar gärna era porträtt- & personalbilder, dokumenterar verksamheten, gör bildreportage samt fotograferar evenemang. Min styrka ligger i bilder där människan är i fokus.

Min bas är Raseborg och jag jobbar över hela Nyland.

Levande bilder av er verksamhet

Fotograferingen planeras och anpassas alltid utefter era önskemål, men målet är alltid att ni skall få levande bilder som på ett snyggt och tilltalande sätt representerar ert företag.

Bilderna vi tar kan beroende på uppdragets art användas till många olika ändamål som t.ex. hemsida, marknadsföring, olika redovisningar, pressutskick, cv, med mera. 


Få de snyggaste kanalerna

Förutom fotografering erbjuder jag även tjänster inom grafisk design, marknadsföring, enklare videoproduktion och administration. 

Jag kan t.ex. hjälpa dig med följande:

 • kortare videoproduktion för t.ex kampanjer eller sociala media (allt från reklamvideo till reels)
 • design av tryckprodukter som affischer, flyers, menyer m.m.
 • layout av tidningar, annonser eller infoblad
 • presentationer
 • kurser i fotografering, editering, marknadsföring
 • bildbanksbilder
 • ta fram ditt företags grafiska profil

Evenemanget fångat på bild

Ordnar du ett evenemang, jippo eller seminarium som skulle behöva dokumenteras? Det fixar vi lätt genom en dokumentär fotografering. 

På en dokumentär fotografering följer jag med evenemangets händelser, men tar även bilder på mingel och detaljer som dyker upp. 

Du bokar mig per timme och får minst 30 levererade bilder per bokad timme. Alla bilder som levereras ingår, och du behöver inte betala extra för bilderna. 

Skillnaden på en dokumentär fotografering och en företagsfotografering är  bilder vid ett evenemang är tagna “i stunden” och är inte lika planerade och iscensatta som vid en företagsfotografering. 

Vid en dokumentär fotografering levereras alltid minst 10 bilder redan inom 24h efter evenemanget som genast kan användas i efter-marknadsföringen.

sagt om mig

"En avslappnad & rolig stund"

En avslappnad samt rolig stund då Emilia kom på besök med kamera och diverse linser. Fina och proffsiga bilder blev knäppta av vår arbetsplats som vi gärna använder i vår marknadsföring.

– Frida, Mickis och Denise, Kronan frisörsalong

KARIS FYSIO

Berätta din historia

Med ett starkt öga för detaljer hjälper jag lyfta fram just de tjänster ditt företag erbjuder. Tillsammans vaskar vi fram era guldkorn som gör just ditt företag och det du erbjuder unikt! 

Materialet som vi skapar skall kännas naturligt och som något dina kunder kan resonera med, därför lägger jag stor vikt vid att lära känna dig och ditt företag innan fotograferingen för att ni skall få det bästa ut ur mina tjänster. 

Jordnära, proffesionellt och tilltalande är ledorden jag går efter.

 

sagt om mig

"Helt underbara bilder"

Emilia kom till vårt café för att ta företagsbilder och fotograferade både mig och min affärspartner i arbete, var för sig och tillsammans. Hon tog också stämningsfulla bilder av caféet medan vi gjorde vårt jobb. Emilia instruerade oss tydligt och skickligt när vi var lite förvirrade över “var ska vi lägga händerna”, eller “ser den här kaffekoppen dum ut här?”. Tack vare hennes vägledning och professionalism fick vi underbara bilder som satte ett leende på våra läppar.

Bilderna blev helt underbara, som dessutom är skickligt redigerade för att skapa den rätta stämningen. Jag gillade särskilt bilderna som Emilia tog när vi inte såg att hon fotograferade. De förmedlar genuin glädje, vänskap och samverkan och hon lyckades fånga dem i precis den känslan som verkligen råder i kaféet.

– Sole Garghentino-Nygård, Sunnuntaileipuri

sagt om mig

"Hon lyckas fånga känslan otroligt bra"

Det allra bästa med att bli fotad av Emilia är att det känns så avslappnat från början till slut. Inga konstiga poseringar eller stela leenden utan istället skrattar och skämtar man och så tar hon helt fantastiska bilder utan att man egentligen ens tänker på det. Hon lyckas fånga känslan otroligt bra på alla bilder, jag kunde inte varit nöjdare med resultatet av fotograferingen!

– Cecilia Nordström, Cessis Lunch

"Sprudlande, naturlig & social"

- SÅ BESKRIVER EN KUND MIG

OM mig

- en kreativ, kattokig Karisbo

Emilia Nyberg heter jag, lystrar även väldigt väl till Miilo. Är born and raised Karisbo och har nu även slagit ner rötterna på släktgården i utkanten av staden. Jag har alltid varit konstnärligt och kreativt lagd och lektionerna i bildkonst var under skoltiden den stora favoriten. Efter gymnasiet sökte jag mig snabbt vidare till den lokala folkhögskolan för att ta del av ett års fotografistudier och därefter utbildade jag mig till kulturproducent. Klipp till dryga 10 år senare och jag har erfarenhet av en salig blandning av fotografering, grafisk design, producentskap, marknadsföring och kommunikation. Med foten både inom det visuella och med mycket erfarenhet av sociala medier kan jag hjälpa dig att lyfta fram ditt företag på allra bästa vis. 

Som person är jag målmedveten, lyhörd och påhittig. Jag tackar aldrig nej till fika eller sovmorgon (det senare aningen mer svåruppnått som småbarnsmorsa) och mitt favoritdjur är katt.

Under din fotografering hos mig strävar jag efter att skapa professionella, men jordnära bilder på dig och ditt företag som dina kunder kan relatera till.  

sagt om mig

"Allt var lätt och avslappnat"

Trots att man inte är bekväm framför kameran så gjorde Emilia allt lätt och avslappnat. Bilderna representerar oss, och hon fick fram precis det vi ville ha.

– Lina Koskinen-Holmqvist, Karis Fysioterapi

"Jordnära, icke dömande & hjärtlig"

- SÅ BESKRIVER EN KUND MIG

FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

 • För fotograferingar som inte äger rum inom Karis tillkommer en reseersättning på 53 cent/km.
 • Vid företagsfotografering köper du de bilder du önskar använda och plockar själv ut dina favoriter. Priserna startar från 60€/st (med full användarrätt) eller enligt paketpris (250€/5 st, 450€/10 st eller 600€/20 st bilder). 
 • Till priserna som anges tillkommer även moms 24%.

Min utgångspunkt är Karis (Raseborg), och jag tar emot uppdrag över hela södra Finland. Fotograferingar längre bort är även möjligt enligt överenskommelse, då kan eventuellt en avgift för övernattning tillkomma. 

Bildmässigt skiljer dessa fotograferingar sig från varandra då vi inför en företagsfotografering på förhand planerar vilken typ av bilder vi kommer att skapa. Under en dokumentär fotografering följer jag med under evenemanget och bilderna blir mer spontana och fångade i stunden. 

Skillnaden på en dokumentär fotografering och en företagsfotografering är att vid bokningen av en dokumentär fotografering ingår alla bilder i ditt galleri, medan du vid en företagsfotografering väljer ut vilka bilder du vill köpa. Vid en dokumentär fotografering levereras alltid minst 10 bilder redan inom 24h efter evenemanget som genast kan användas i efter-marknadsföringen.

Nej. När du bokar en företagsfotografering ingår det i kostnaden av bilderna att du fritt får publicera bilderna i dina egna kanaler och produkter utan att ange mig som fotograf. Skickas bilderna vidare till press bör jag dock nämnas. 

 • Vid köp av en fotograferingstjänst av Nyberg Visuals har ni full tillåtelse att publicera bilderna i era kanaler som t.ex. hemsida, Instagram, Facebook m.m. Bilderna kan även användas i tryckprodukter då de levereras högupplösta.
 • Bilderna levereras fullt redigerade, och får därmed inte redigeras och ändras i efterhand, t.ex. med olika filter. Det är tillåtet att beskära bilden för att exempelvis anpassa den till Instagrams format, eller en annons som har annan form än bilden. 
 • Bilderna får absolut inte säljas vidare till en tredje part. 

Okej, alla kort på bordet. Söker du en flashig studiofotograf som jobbar med blixtar och ett städat intryck har du kommit helt… fel. Min styrka ligger i det mysiga, personliga och kreativa. Gillar du tanken på en fotograf som under fotograferingen skojar, kommer på plötsliga kreativa infall och som gärna bjuder på sig själv – kan ni ha kommit rätt. Släng gärna ett meddelande till mig om du ännu är osäker! Om vi känner att viben inte är den rätta rekommenderar jag dig gärna vidare till en kollega som jag tror skulle passa dig. 

Din investering:

FÖRETAGSFOTOGRAFERING

En företagsfotografering är ett fotograferingstillfälle där vi tillsammans skapar content för ditt företag. Vi fotograferar allt från personalporträtt till produkt- och miljöbilder enligt dina önskemål. I priset ingår inga bilder, utan du köper i efterhand de bilder du önskar använda. 

PRIS: 250€*

*250€ för den första timmen, därefter 120€ per påbörjad timme. 

*

DOKUMENTÄR FOTOGRAFERING

Denna fotografering passar dig som vill föreviga ett evenemang, som t.ex. en konsert, teaterföreställning, en konferens eller föreläsning. Jag fångar ett varierat urval bilder på allt från uppträdanden, till mingel och publik – enligt dina önskemål. Du bokar mig per timme och får ett bildgalleri med cirka 30 bilder per bokad timme. Vid en dokumentär fotografering ingår alla bilder i galleriet i priset.

PRIS: 600€ *

*600€ för den första timmen, därefter 250€ per påbörjad timme. Alla levererade bilder ingår i priset.

GRAFISKA PRODUKTER, VIDEOPRODUKTION OCH KURSER

Utöver fotografering erbjuder jag även en rad övriga tjänster, ta kontakt så skräddarsyr vi ett paket som passar just dig!

Bland annat kan jag erbjuda:

 • design av tryckprodukter som affischer, flyers, menyer m.m.
 • layout av tidningar, annonser eller infoblad
 • presentationer
 • kortare videoproduktion för t.ex kampanjer eller sociala media (allt från reklamvideo till reels)
 • kurser i fotografering, editering, marknadsföring
 • bildbanksbilder
 • skapa ditt företags grafiska profil

PRIS: FRÅN 200€

Skicka din bokningsförfrågan här:

Ange bl.a. önskad tid och plats eller om ni har några särskilda önskemål.